Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Telefon-Rezistent.ro - Toata gama de telefoane rezistente cu reduceri de pana la 20%

Reduceri si cupoane Telefon-Rezistent.ro
Activeaza reducerea

Folosit de 643 ori


Traim intr-o perioada in care dependenta de telefon este evidenta, cu incepere de la o varsta foarte frageda pentru unele persoane. Dar, cele mai mari probleme ale telefoanelor din ziua de azi le reprezinta: bateria si sensibilitatea la socurile mecanice. Telefoane-Rezistente.ro este un shop online cu telefoane mobile SMART, de ultima generatie, dar care ofera si o gama exclusiva de smartphone proiectata pentru a rezista la situatii extreme de utilizare.
Sa luam ca si exemplu Doogee Titan 2, care este un telefon cu un acumulator de 4000 mAh si un ecran de 4.5 inch. Este rezistent la socuri, rezistent la apa, si bateria poate sa te tina pana la 4 zile. Acum il poti cumpara cu o reducere de 350 de lei.
Pentru persoanele cu un buget limitat, care nu au nevoie decat de o autonomie buna si un telefon rezistent, le propunem iHunt i1, un telefon clasic, foarte rezistent, care ofera 20 de ore de convorbire si pana la 10 zile de stand-by. Acum cu doar 399 lei, o reducere de 35%.
Descopera toate modelele de telefoane rezistente disponibile la oferta accesand situl Telefoane-Rezistente prin intermediul nostru.

a expirat

Alte reduceri de la acelasi magazinNu ai gasit reducerea dorita? Nu mai pierde nicio reducere. Aboneaza-te!

* indicates required