Hide Form

Magazinele online de top din Romania


TeamDeals.ro - Tu unde iti petreci Craciunul? Top idei de vacanta de la 150 lei

Reduceri si cupoane TeamDeals.ro
Activeaza reducerea

Folosit de 448 ori


Ti-ai gasit destinatia pentru Craciun? Daca nu, iti punem la dispozitie cateva oferte last minute, ca sa te ajutam sa te decizi. Descopera toate ofertele accesand TemDeals.ro prin apasarea butonului de mai sus.
Avem sejururi pentru doua persoane, pentru 4 zile, cu preturi incepand de la 210 lei, o reducere de 30%, fata de tariful normal. Bucura-te de efectele benefice ale apelor termale din Statiunea Felix. Profita de oferta si rezerva pentru toti prietenii si beneficiezi de o reducere de grup.
Petrece Craciunul la Pensiunea Valea Cascadelor, in Rucar, pentru a profita de reducerea de 33%. Acum doua persoane pot petrece o noaote de cazare, mic dejun inclus, cu doar 100 lei, fata de 150 lei, tariful normal.
Ce zici de Bucovina pentru Craciun? Gura Humorului ofera cazare pentru doua persoane, un sejur de 5 zile cu doar 300 de lei. Manastirea Voronet se afla in apropiere si este una dintre cele mai frumoase manastiri din tara noastra. Nu rata aceasta ocazia unica pentru a o vizita.
Acestea au fost doar trei dintre ofertele TemDeals. Descopera acum toate destinatiile pentru Craciun la oferta, apasand pe butonul de mai sus.
Concediu placut!

a expirat

Alte reduceri de la acelasi magazinNu ai gasit reducerea dorita? Nu mai pierde nicio reducere. Aboneaza-te!

* indicates required