Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Spy-Shop.ro - Gadget-uri mici pentru spionaj cu Reducere mare

Reduceri si cupoane Spy-Shop.ro
Activeaza reducerea

Folosit de 561 ori


Oare mai este cineva care nu s-a uitat la macar la un episod din seria James Bond si care sa nu-si doreasca sa se ‘joace’ cu cateva din gadgeturile lui? Ceasuri cu camera, microfoane ascunse, pixurile cu cerneala invizibila, detectoare de camera si microfoane ascunse, si multe alte produse de spionaj pot fi cumparate acum din magazinul online Spy-Shop.ro.
Pentru persoanele care isi lasa copii in casa singuri, sau cu dadaca, le recomandam un ceas de birou cu camera ascunsa si detectie de miscare. Este un produs care arata exact ca orice alt ceas de birou electric, dar are si camera de filmare, plus microfon. Il puteti cumpara acum cu o reducere de 10% si primiti si un card de memorie de 8GB cadou.
Vreti sa inregistrati o convorbire de afaceri, fara sa stie nimeni asta? Atunci folositi camera de filmat ascunsa in nasture, sau pe cea ascunsa in ceasul de mana, sau pe cea ascunsa in brelocul care seama cu o telecomanda de masina.
Descoperiti toate gadget-urile pentru spionaj disponibile apasand butonul de mai sus. Profitati de ocazie si comandati produsul dorit cu reducere doar pentru inca cateva zile.

a expirat

Alte reduceri de la acelasi magazinNu ai gasit reducerea dorita? Nu mai pierde nicio reducere. Aboneaza-te!

* indicates required