Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Melimeloparis.ro - 25% reducere la toata gama de brose

Reduceri si cupoane Melimeloparis.ro
Activeaza reducerea

Folosit de 308 ori


Acum toate doamnele si domnisoarele pot profita de o super reducere de 25% pentru toata gama de brose. In aceasta toamna a fi fashion este un deziderat dorit de oricine, asa ca nu trebuie uitate nici accesoriile de genul broselor. Atasate la gulerul unui palton, pe un pulover sau chiar pe geanta se pot dovedi foarte frumoase si utile.
Melimeloparis.ro iti ofera posibilitatea de a face shop online de buna calitate. Modelele de brose existente in aceasta promotie sunt deosebite, modelele sunt mare majoritate inspirate din natura si se adreseaza atat tinutelor ceva mai conservatoare cat si celor lipsite de nonconformism. Daca designul in forma de flori, buburuze, fluturasi, frunze sau broscute se vor dovedi a fi pe placul domnisoarelor, cele care au ca piesa centrala diferite pietre vor completa cu succes tinutele office.
Reducerile sunt valabile numai in acest weekend, iar preturile pornesc de la modica suma de 5.99 ron. Profita de aceasta reducere pentru a tine pasul cu tendintele din lumea fashion!

a expirat

Alte reduceri de la acelasi magazinNu ai gasit reducerea dorita? Nu mai pierde nicio reducere. Aboneaza-te!

* indicates required