Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Jucarie.ro - Jocuri si Jucarii educative cu reduceri de 60%

Reduceri si cupoane Jucarie.ro
Activeaza reducerea

Folosit de 402 ori


Noi parintii avem o responsabilitate foarte mare in ceea ce priveste educatia copiilor. O copilarie frumoasa se invarte in jurul jucariilor si a timpului pe care il petrecem cu copii nostrii. Bineinteles, de fiecare data cand cumparam o jucarie exista marea dilema, ce fel de jucarie sa alegem? Sa mergem pe varianta lemn, sau plastic, sa alegem educative, sau amuzante, cautam ceva care sa poata fi folosit si de fratiorul mai mic, sau care dupa o luna o sa trebuiasca aruncat?
Fiecare intrebare are un raspuns si, in cele din urma, depinde de fiecare dintre noi cum vrem sa ne crestem copii. Eu unul, prefer jucariile educative, care ii stimuleaza mintea si il ajuta sa isi dezvolte abilitatile motrice si alte abilitati necesare in viitor.
Situl Jucarie.ro este o colectie impresionanta de jocuri si jucarii educative, creative si de logica, din lemn sau din plastic, menite sa ii dezvolte copilului toate abilitatile necesare functionarii drept un adult productiv.
Profita acum de reducerile de sezon si alege-i copilului tau jucariile cu care puteti petrece impreuna momente frumoase, sau pe care le va putea aranja si modifica dupa bunul plac. Pentru o perioada scurta de timp jucariile vin cu reduceri de pana la 60%.

a expirat

Alte reduceri de la acelasi magazinNu ai gasit reducerea dorita? Nu mai pierde nicio reducere. Aboneaza-te!

* indicates required