Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Blog

Reduceri recomandate de Paște 2016


pasti 2016Mai e foarte puțin timp până la Paște 2016, iar site-urile de vouchere de reducere au luat deja atitudine. Au căutat pentru dvs. o sumedenie de reduceri speciale dedicate acestei sărbători. În această perioadă cele mai căutate cupoane de reduceri sunt cele din categoriile: sejururi și călătorii, mâncare și cadouri.

Să le luăm pe rând, pe fiecare în parte, pentru a spune câteva cuvinte despre acestea:

În primul și în primul rând, categoria sejururi și călătorii, iese iarăși în evidență chiar și în perioada sărbătorilor pascale. De ce? Pentru că românii, și în mod deosebit bucureștenii (sau, de obicei, locuitorii marilor orașe din România) sunt efectiv pasionați de a pleca în vacanță ori de câte ori au ocazia, adică atunci când timpul liber le permite.

Nu este o noutate faptul că city-break-urile în capitalele europene sau scurtele sejururi de pe Valea Prahovei ori Delta Dunării sunt preferate de români, acestea fiind la mare căutare în cea mai mare parte a anului, nu doar de sărbători.

Da, românii au făcut o pasiune din a călători, o pasiune ce se pare că ajunge ca voucherele de reduceri să cuprindă din ce în ce mai multe oferte de cazare, atât în România, cât și în străinătate. De Paște, ofertele sunt foarte bogate, toate unitățile de cazare din țară care se respectă, punând la dispoziția turiștilor o paletă bogată de organizare a acestei sărbători importante a creștinilor ortodocși. De la mâncărurile tradiționale, cum ar fi pasca, ouăle vopsite, cozonacii, vinul roșu sau drobul de miel, în pensiunile din România, până la hoteluri de 5 stele cu servicii Ultra All Inclusive pe plajele însorite din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Românii sunt atrași de mirajul de a face sărbătorile în locuri deosebite, de multe ori chiar și departe de casă, în țări „exotice” ca Peru, Dubai, Mexic, Tibet, China și multe, multe altele.

vouchere turism

În planul secundar și în ordine pe locul 2 după excursiile prin România sau prin străinătate, puteți cumpăra vouchere de reducere pentru mâncare. Cu siguranță mulți dintre dvs. nu vor avea foarte mult timp liber și nu vor putea să pregătească o masă de Paște tradițională așa cum vă doriți. Nu e nimic, firmele de catering, restaurantele și pub-urile din România sunt aproape de dvs. Vă oferă reduceri la serviciile lor, și vă așteaptă bine pregătiți cu cele mai gustoase bucate pentru masa de Paște: drob de miel, sarmale, cozonaci, prăjituri, ouă vopsite, fripturi, ciorbe și multe alte tipuri de mâncăruri tradiționale cu specific românesc, pe care orice romând trebuie să le aibă pe masa de Paște.

În 2016 cupoanele de reducere sunt oferite și de către restaurante cu alt specific decât cel românesc, cum ar fi cele italiene (pizza, spaghetti, lasagna, etc.), cele libaneze (shaorma, kebab, kofte, etc.), cele turcești (sarailii, baclavale, etc.), cele grecești (tzatziki, dorad la grătar, fructe de mare, musaca, etc.).

În ultimul plan, dar la fel de important ca primele două, vom cuprinde și cadourile de Paște. Cu această ocazie, a face un cadou înseamnă un mod deosebit de a vă arăta afecțiunea față de cei dragi. Site-urile de reduceri vă vor pune la dispoziție cupoane de reducere pentru cadouri speciale pentru femei, bărbați și copii. Cine nu s-ar bucura să primească de Paște o mică „atenție”? Cele mai tari cadouri în această perioadă vor fi cu siguranță cele care sunt pe bază de iepurași.

De la iepurași de ciocolată sau de pluș pentru copii, până la lenjerie intimă și sexy cu urechiușe de iepuraș pentru doamnele și domnișoarele frumoase ce vor să iasă în evidență și să își surprindă într-un mod plăcut iubiții sau soții. Bărbații preferă de obicei cadouri mai „sobre” cum ar fi un ceas original sau un tricou, o cămașă sau chiar și un telefon mobil.

De Paște, in 2016, profitați de toate voucherele de reducere puse la dispoziția dvs. pentru a vă face cumpărăturile dorite la un preț cât mai mic posibil și achiziționați cupoane de reducere pentru sejururi și călătorii, pentru mâncare tradiționale și străină, dar si pentru cadouri pentru cei dragi!


19/04/2016