Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Blog

Ce merita sa cumperi de Black Friday 2016


blackfriday_tag_ 2016Cum Black Friday 2015 tocmai a trecut, avem deja date importante care sa ne arate cam care au fost segmentele cu cele mai mari reduceri cat si produsele pe care romanii le-au cumparat in aceasta zi a reducerilor. Vom incerca asadar sa recomandam cateva produse care vor merita cumparate de Black Friday 2016.

Sa vedem mai intai cam care ar fi produsele care NU merita cumparate in aceasta zi. Fiecare dintre aceste produse prezinta destule motive pentru care nu ar trebui cumparate asa ca ar trebui sa ne urmati sfaturile.

Potrivit Huffingtonpost, sunt cateva produse care in nici un caz nu ar trebui achizitionate in aceasta zi a reducerilor. Pentru inceput, ei spun ca jucariile nu prea ar trebui sa fie cumparate de Black Friday. Motivul este unul simplu: inainte de Craciun cu doar cateva zile, jucariile ar putea fi in multe magazine mult mai ieftine decat de Black Friday.

Urmeaza HDTV-urile pe lista obiectelor care NU ar trebui cumparate de Black Friday. Si aici exista un motiv bine intemeiat: marile magazine vor oferi reduceri mult mai mari inainte de sezonul de primavara deoarece vor face lichidari de stoc in vederea achizitionarii modelelor noi.

Urmeaza decoratiunile de craciun si aici clar nu ar trebui sa fie dubii: unde gasesti reduceri mai mari la decoratiunile de craciun daca nu inainte de… Craciun.

Acum ca am lamurit in mare lucrurile care nu ar trebui cumparate de Black Friday 2016, haideti sa vedem …

Care sunt produsele care merita cumparate de Black Friday 2016

Dcnews relateaza ca evoMag de exemplu a avut reduceri de aproximativ 50% la toate tabletele Samsung, LCD-uri LG si Smartphone-uri Samsung. Iata asadar cateva dintre obtiunile de luat in calcul. Bineinteles, asta numai daca reusiti sa comandati in timp util. Potrivit EvoMag, toate produsele prezentate mai sus s-au vandut in primele 3 minute de la lansarea promotiei.

Ma intreb oare ce stoc sa fi avut daca au epuizat stocurile atat de repede?

Revenind, tabletele sunt in primul rand o achizitie de luat in considerare. Secolul vitezei de obliga pe toti sa fim mai rapizi si multe lucruri pe care nu le putem face cu un laptop le putem face cu o tableta. O putem lua oriunde si o putem folosi in drum spre servici in tramvai, autobuz, metrou, etc.

Urmeaza LCD-urile, televizoare aproape nelipsite din casele noastre in ultima perioada. Daca si in 2016 reducerile vor fi la fel de mari, iata ca achizitia unui LCD se poate dovedi una foarte inspirata. Economisiti in medie intre 300 si 700 ron, sume deloc mici. Defapt, sume cu care puteti achizitiona de exemplu un smartphone puternic.

A treia recomandare, smartphone-urile. Asa dupa cum spuneam, cu reducerea obtinuta la achizitionarea unui LCD va puteti achizitiona si un Smartphone decent.

Daca reusim sa comandam rapid, vom beneficia astfel de reduceri substantiale si de oferte de nerefuzat. Nu ne mai ramane decat sa punem bani deoparte si sa ne pregatim cum se cuvine pentru Black Friday 2016.

Urmareste Fursec.ro si prinde cele mai tari reduceri online de Black Friday!


15/04/2016