Hide Form

Magazinele online de top din Romania


Blog

Cosmetice, sfaturi utile pentru doamne și domnișoare 2016


color-cosmetics-250x250

Fondul de ten, pudra și vara 2016 este una PERFECTĂ

Anul acesta vara s-a lăsat puțin așteptată, însă odată cu sosirea ei apare și motivația noastră, a fetelor, de a ne simți bine în pielea noastră, de a alege nuanța de ruj potrivită, machiajul cât mai luminos care să ne pună în evidență dorința de a înflori odată cu acest minunat sezon.

Tocmai datorită acestor considerente am hotărât să abordăm tematica nuanțelor sezonului fierbinte, nuanțe potrivite fiecărui stil personal și moment al zilei.

Întrebarea cel mai frecvent întâlnită în rândul fetelor în această perioadă este: „Folosim în timpul acestui sezon în plină zi fondul de ten, pudra si luciul de buze ?”

Și iată răspunsul specialistelor în acest domeniu: „Folosiți-le cu multă cumpătare și atenție !”. Este preferabil ca vara tenul să respire, să nu fie sufocat de un strat de fond de ten greoi aplicat sau un gloss care mai mult contribuie la degradarea pielii decât la protecția buzelor de razele solare. Este de preferat ca atunci când alegeți, totuși să aplicați fondul de ten urmat de o expunerea solară alegând unul cu SPF propice tenului dumneavoastră și să îl aplicați mai mult în zona centrală a feței  evitând zonele periferice. În zilele foarte însorite, specialiștii ne recomandă utilizarea simplei creme cu un factor de protecție solară care știți că vă protejează tenul.

Vă recomandăm luciul de buze cu protecție solară

În privința luciului de buze, în absența căruia domnișoarele nu pot trăi, medicii ne atrag atenția asupra urmărilor pe care o poate avea utilizarea excesivă a glossului și posibilitatea apariției cancerului tocmai datorită faptului că buzele noastre captează tot mai mult razele solare dăunătoare zonei cutanate de la nivelul buzelor. De aceea fiți foarte atente atunci când alegeți un luciu de buze, iar dacă o faceți nu ezitați în a alege unul cu factor de protecție solară.

Uitați de tenul lucios și aveți mare grijă la demachiare și hidratare

Cea de-a treia problemă ce ne frămână în aceste zile toride de vară este aspectul lucios al tenului. Pentru a evita folosirea pudrei este de preferat realizarea unei detoxifieri a organismului. Medicii recomandă consumarea unor cantități cât mai mari de lichide, raportate la greutatea fiecărei persoane, deci nu este obligatorie consumarea celor 2L de apă recomandați zilnic, însă cu cât organismul este mai hidratat cu atât tenul dumneavoastră va arăta mai bine și va exprima starea de voioșie care vă domină organismul. Printre metodele de detoxifiere cunoscute sunt realizarea exercițiilor fizice, care, pe lângă faptul că vă ajută să vă mențineți în formă, vin și cu un al doilea beneficiu exercitat asupra tenului dumneavoastră. Atenție însă, la excese, întrucât demachiarea excesivă, hidratarea excesivă a tenului pot conduce chiar la distrugerea acestuia. Este foarte important să vă cunoașteți în primul rând organismul pentru a putea interveni asupra necesităților tenului.

Loțiunea pe care o alegeți să o folosiți în timpul zilei trebuie să fie una cu o textură cât mai fluidă pentru a-i permite tenului să respire cât mai ușor. În cazul în care considerați că ați aplicat un strat excesiv de cremă puteți tampona tenul cu un șervețel, astfel rămânând exact cantitatea propice necesităților tenului dumneavoastră din această perioadă. Aceasta este o metodă ușor de aplicat si vă poate ajuta să scăpați de folosirea excesivă a pudrei. Dacă totuși optați pentru folosirea unei pudre vă putem face o recomandare a unui produs marca Sleek, o pudră water-based potrivită pentru orice nuanță de ten, o pudră ușoară potrivită acestui sezon.

Ar fi însă simplu dacă ne-am rezuma doar la trei produse de make-up, partea cea mai interesantă abia acum urmează: „Ce nunațe de ruj se poartă sezonul acesta ?”

cosmetic_banner

>> MERGI LA REDUCERI COSMETICE <<

Rujuri, rujuri, culori, culori și o nebunie de vacanță la MARE

Spre bucuria multora dintre noi, vara aceasta ne oferă posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de nuanțe, pentru toate gusturile, pentru un stil mai sensibil, mai copilăros, mai îndrăzneț, de ce nu? E vară, iar daca avem posibilitatea de a ne expune trăsăturile pe care le considerăm cele mai potrivite în a le pune în valoare, atunci, așa ar trebui să acționăm fără a sta prea mult pe gânduri. Vara aceasta fetele sunt cele care exprimă curaj și atitudine.

Astfel, vom începe cu minunatele nuanțe de rujurui. Nelipsitul roșu aprins a fost în ultima perioadă tot mai prezent printre gusturile domnișoarelor și mai ales a marilor designeri internaționali de modă. Această nuanță ne poate scăpa foarte ușor de la anaghie întrucât exprimă eleganță, pasiune dar în același timp și sensibilitatea caracteristică feminină. Nu recomandăm însă folosirea acestuia în timpul zilei întrucât creează efectul total opus celui ce însoțește o ținută de seară în care completarea nuanței cu un simplu rimel aplicat poate crea efecte pe care nici nu vi le puteți imagina.

Oranjul de asemnea este o nuanță preferată în rândul actrițelor de la Hollywood întrucât este o nuanță ce aduce luminozitate chipului și un plus de eleganță. Este preferabil ca această nuanță de oranj sa fie una mată.

Rujul în nuanța pielii (nude) este ales în general de persoanle care preferă să adopte un look cât mai natural, iar ca să fim cât mai obiectivi, putem susține că această nuanță este mai propice persoanelor cu tenul mai deschis la culoare si o nuanță cât mai deschisă a părului, alături de un look foarte natural poate detrona chiar un make-up bine realizat în nuanțele sezonului colorat.

Dacă sunteți adepta look-ului mai sofisticat, movul prună este nuanța perfectă pentru a surprinde într-un mod senzual. Mai mult această culoare este recomandată și doamnelor aflate la a doua tinerețe, întrucât adaugă un plus de tinerețe unei ținute elegante si sobre totodată.

Roșul aprins nu este însă singurul lider al acestui sezon ci și nuanța de roșu corai, însoțit de un fard de pleoape auriu-bronz, ne va trimite mereu cu gândul la pace, relaxare, vară și mult, mult soare.

Nu putem uita persoanele iubitoare de roz, astfel încât vă dăm o veste bună (sperăm), vara aceasta se poartă rozul aprins. Aveți grijă însă la nuanța fardului de pleoape si nu faceți exces de culoare pentru ca ați putea ajunge la un look dramatic, nu tocmai dorit.

Nu mai stați pe gânduri si alegeți nuanțele ce vi se potrivesc, fără a face exccese, cu cât mai mult curaj si senzualitate!

La Fursec.ro avem o multime de reduceri la cosmetice 2016 de care poti profita chiar acum. Intra si cumpara tot ce ai nevoie de la partenerii de reduceri!


16/04/2016